Bases sorteig

 

1. La participació del sorteig serà del 10 de Desembre del 2020 al 5 de gener del 2021.

2. El sorteig consta d'un gran lot de productes, del nostre comerç local de Castelló d'Empúries i Empuriabrava.

3. Per participar en el sorteig l’usuari ha de comprar/consumir en els comerços associats a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Com més compres realitzis al comerç local, més possibilitats tindreu d'obtenir el premi. Es reperteixen butlletes amb 5 números cada una. El sorteig es farà el dia 6 de Gener 2021, amb el sorteig de la ONCE.

4. El premi es recollirà a la seu de l'Associació de Comerciants i Empresaris, com a molt tard el dia 6/2/2021. Es recollirà presencialment.

5. El premi es intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu o un altre producte.

6. Amb la seva participació al sorteig, autoritza a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, de penjar una fotografia/video a l'hora de l'entrega del premi. 

7.  El sorteig tindrà lloc el dia 6/1/2021, amb el sorteig de la ONCE i es donarà a conèixer el número guanyador per les xarxes socials (Facebook i Instagram de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava), i a la pàgina web de www.castellocomerc.com

8. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava no es farà responsable en cas que el guanyador/a, fés mal ús de l'ordeni o incompleixi el que disposen les bases legals.

9. Per qualsevol dubte o reclamació contactar a l’e-mail castellocviu@gmail.com

10. Si no surt guanyador/a al mes del sorteig, en data 6/2/2021 últim día vàlid per recollir el premi del sorteig, quedarà el premi desert i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava es guarda el dret d'organitzar un altre sorteig el dia 7/2/2021 amb el sorteig de la ONCE.

11. En cas de no haver guanyador, en cap dels dos casos, l'associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava es guarda el dret d'organitzar un nou sorteig.

© Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava

Web creada per arnau.films@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now