top of page
Cartel A3.png
Copia de Cartel A3.png
Copia de Cartel A3.png
El 6/1/2021 es va fer el sorteig de l'ONCE on va sortir el número guanyador 57.048 per obtenir el súper lot. Després de passar un mes i no sortir el guanyador, segons marquen les bases. S'ha procedit a fer el sorteig el dia 7/2/2021 on el número guanyador és el 37.757, el guanyador té fins el dia 21/2/21 per entregar la butlleta i venir a buscar el premi!
Tens la butlleta guanyadora? Ves al teu comerç de proximitat ! O posa't en contacte amb nosaltres per xarxes socials o al nostre e-mail!

Bases sorteig

 

1. La participació del sorteig serà del 10 de Desembre del 2020 al 5 de gener del 2021.

2. El sorteig consta d'un gran lot de productes, del nostre comerç local de Castelló d'Empúries i Empuriabrava.

3. Per participar en el sorteig l’usuari ha de comprar/consumir en els comerços associats a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Com més compres realitzis al comerç local, més possibilitats tindreu d'obtenir el premi. Es reperteixen butlletes amb 5 números cada una. El sorteig es farà el dia 6 de Gener 2021, amb el sorteig de la ONCE.

4. El premi es recollirà a la seu de l'Associació de Comerciants i Empresaris, com a molt tard el dia 6/2/2021. Es recollirà presencialment.

5. El premi es intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu o un altre producte.

6. Amb la seva participació al sorteig, autoritza a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, de penjar una fotografia/video a l'hora de l'entrega del premi. 

7.  El sorteig tindrà lloc el dia 6/1/2021, amb el sorteig de la ONCE i es donarà a conèixer el número guanyador per les xarxes socials (Facebook i Instagram de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava), i a la pàgina web de www.castellocomerc.com

8. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava no es farà responsable en cas que el guanyador/a, fés mal ús de l'ordeni o incompleixi el que disposen les bases legals.

9. Per qualsevol dubte o reclamació contactar a l’e-mail castellocviu@gmail.com

10. Si no surt guanyador/a al mes del sorteig, en data 6/2/2021 últim día vàlid per recollir el premi del sorteig, quedarà el premi desert i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava es guarda el dret d'organitzar un altre sorteig el dia 7/2/2021 amb el sorteig de la ONCE. Si la butlleta guanyadora no surt abans del 21/2/2021(inclòs), el regal quedarà desert.

11. En cas de no haver guanyador, en cap dels dos casos, l'associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava es guarda el dret d'organitzar un nou sorteig.

bottom of page