top of page

 

Informació i assessorament constant

T’informarem en tot moment de la normativa de comerç.

Estaràs al dia de totes les novetats del teu sector, així com coneixeràs tots aquells aspectes imprescindibles per donar el millor servei i estar el dia de tot el que passa al nostre municipi!

Ajuts i subvencions

T’informem de totes les ajudes i subvencions pel comerç.

Cursos de formació

És important formar-se per ser competitiu com a empresa en un món tan canviant.

Gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament, les propostes dels nostres associats es valoren a l'hora de fer la formació comercial i empresarial.

Una formació que ens doni les millors eines, per ser el màxim de competitius i que ens ajudi a millorar cada dia el nostre negoci.

Campanyes Comercials

Com a Associació, es creen diverses campanyes per fer el màxim de difusió possible dels establiments associats. Són campanyes actives, on tothom qui desitgi pot participar.

Cada any s'organitza el vermut de Rams, on tots els establiments especialitzats en l'alimentació hi poden participar. EL Vermut de Rams, va acompanyat d'una actuació de música en directe a la Llotja.

També des de l'Associació s'organitza la Fira de Nadal, on es vetlla per una fira de proximitat, on tots els associats tenen l'oportunitat de participar-hi.

El primer diumenge de cada mes, s'organitza el Mercat de Brocanters, un mercat  professionalitzat, que ajuda a dinamitzar el centre històric.

Es participen en campanyes promocionals puntuals com són les Campanyes del #shoppingcastelloempuriabrava que es fa conjuntament amb l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç. També es participa en esdeveniments amb promocions puntuals, entre moltes altres coses.

Presència a la web i Xarxes socials

Incorporarem el teu establiment dins el directori d'establiments, en la secció que pertoqui dins de la nostra web corporativa www.castellocomerc.com

Es fa difusió dels nous negocis que s'associen a les xarxes socials.

Grups de treball

Pots incorporar-te al grup de treball que desitgis o proposar-ne un per treballar objectius concrets. Com més gent s'involucri, més objectius es plantegen, més es poden posar en pràctica!

I moltes coses més!!! T'uneixes ??

bottom of page