top of page

Fira de Nadal de 2 dies al centre històric

L’associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries aquest any amb la col.laboració del l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament organitza una Fira de Nadal de dos dies a la plaça Joan Alsina del centre històric. Serà els dies 6 i 7 de desembre.

 

Al centre històric de Castelló d’Empúries aquest any  tornarà a haver-hi Fira de Nadal i aquesta vegada impulsada des de l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi. Seran dos dies amb les parades concentrades a la zona de la plaça Joan Alsina, al costat de la Basílica.

En tractar-se de dos dies de Fira la programació és molt àmplia per què el públic familiar s’animi a visitar-la.

El programa de divendres començarà amb un taller de figuretes de fusta i ninots de neu. Tot seguit hi haurà l’actuació de l’esbart Dansaire i per l’hora del v ermut s’oferirà un concert de jazz amb Gessamí Boada i Quim Sagi. Ja a la tarda tampoc faltarà l’animació infantil amb Pep Puigdemont, l’actuació de la Colla Gegantera i per tancar la primera jornada de la Fira a les 6h de la tarda hi haurà concert amb Merkado Negro .Dissabte la Fira començarà amb un espectacle de titelles a càrrec de la companyia Pengim Penjam, a les 13h el concert del grup Fleek i a la tarda Gospel amb el concert d’Empordà Gospel Choir, tot seguit l’actuació de la Coral Castellonina i la Coral de l’Escola Municipal de Música i finalment per cloure la Fira un espectacle amb els Senyors del Foc.

Durant erls dos dies de la Fira els inflables i atraccions infantils tindran el preu de 3 euros al dia.

Fira de Nadal

El dia 6 i 7 de Desembre del 2019 es durà a terme la Fira de Nadal, al centre històric.
En el marc immillorable de la zona de la Basílica, hi podreu trobar Fira de Nadal amb les paradetes especialitzades i recolzant el comerç de proximitat, actuacions musicals en directe, actuacions de les diferents entitats del municipi i atraccions pels nens/es.
Us hi esperem!
Fira Nadal Castelló d'Empúries
Fira Nadal 2019 Castelló d'Empúries
bottom of page