top of page

SÚPER LOT 2023

SUPER LOT 2023 - A3.png

​Inici campanya 1/11/2023 fins al 31/11/2023

Data sorteig 3/12/2023 al finalitzar la V Fira de Nadal en directe.

Desde l'Associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava iniciem una nova campanya, per premiar als clients que recolzen i aposten pel comerç local del nostre municipi!

Tots els negocis associats repartiran butlletes per emplenar i participar en un regal de 3000€!

La persona que tingui la butlleta guanyadora podrà gastar aquests diners amb tots els negocis que estiguin associats, tant comerços, bars i restaurants, serveis... Podeu trobar tots els negocis associats a la nostra pàgina web.

Podreu obtenir la vostra butlleta de l'1 al 31 de Novembre. 

Donar recolzament als nostres negocis té premi!

Bases sorteig

 

1. La participació del sorteig serà de l'1 al 31 de Novembre del 2023.

2. El sorteig consta d’un gran lot dotat de 3000€ que la persona guanyadora podrà gastar en els negocis associats a l’Associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i d’Empuriabrava.

3. Per participar en el sorteig l’usuari ha de comprar/consumir en els comerços associats a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Com més compres realitzin al comerç local, més possibilitats es tindrà d'obtenir el premi. Es reparteixen butlletes que el participant ha d'emplenar per a poder ser contactar en cas de ser guanyador. El sorteig es farà el dia 3/12/2023 al finalitzar la Fira de Nadal, la butlleta serà escollida per sorteig en directe.

4. El premi es recollirà a la seu de l'Associació de Comerciants i Empresaris en dia i hora acordat.

5. El premi es intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu. El guanyador del premi podrà bescanviar-ho en vals regal i/o per productes/ serveis dels negocis associats.

6. Amb la seva participació al sorteig, autoritza a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, de penjar una fotografia/video a l'hora de l'entrega del premi, igual que el negoci que participa en la campanya.

7. Es donarà a conèixer el número guanyador per les xarxes socials (Facebook i Instagram de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava), i a la pàgina web de www.castellocomerc.com

8. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava no es farà responsable en cas que el guanyador/a, fés mal ús de l'ordeni o incompleixi el que disposen les bases legals.

9. Per qualsevol dubte o reclamació contactar a l’e-mail castellocviu@gmail.com

10. El negoci associat que es beneficii del bescanvi del premi ha d’entregar la factura a l’email de castellocviu@gmail.com i ha d'entregar la butlleta o donar una prova de destrucció.

bottom of page