top of page

VERMUT DE RAMS

El proper diumenge de Rams el dia 10 d'Abril del 2022, es celebrarà el III Vermut de Rams a la zona de la Llotja, zona de la Basílica.

L'horari serà de 10h a 14h, on hi participaran negocis que pertanyin a l'associació en l'ambit de l'alimentació. Oferiran tapa + consumició a un preu tancat i estarà maridat amb música en directe!

L'esdeveniment ho organitza l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries

Recolzem entre tots els negocis locals del nostre municipi!

El próximo domingo de Ramos, el día 10 de Abril del 2022, se celebrará el III Vermut de Ramos en la Llotja, zona de la Basílica.

El horario será de 10h a 14h, dónde participaran negocios que estén en la asociación en el ámbito de la alimentación. Ofreciendo tapa + consumición a un precio cerrado y estará acompañado con actuación de música en directo!

El evento lo organiza la Associación de comerciantes y empresarios de Castelló y Empuriabrava con la colaboracion del Ayuntamiento de Castelló d'Empúries.

Apoyemos entre todos los negocios locales de nuestro municipio!

Esdeveniments

vermut rams 2022 (Post de Instagram)(1).png
vermut rams 2022 (Post de Instagram)(2).png

Negocis Associats participants

SORTEIG A LES 14H

Com a novetat, al consumir una tapa + consumició podràs obtar a la teva butlleta per entrar al sorteig d'un pack de lot de productes dels nostres associats!

--

Como novedad, al consumir una tapa + consumición podrás tener la boleta para entrar al sorteo de un lote de productos de nuestros asociados.

bottom of page