top of page

SÚPER LOT 2022

Fira Nadal 2022 - boletas.png

​Inici campanya 2/11/2022

Data sorteig 6/12/2022 si no surt butlleta guanyadora en 24h, proper sorteig 7/12/2022 amb ONCE.

 

Gastar lot del 12/12 al 19/12

Desde l'Associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava iniciem una nova campanya, per premiar als clients que recolzen i aposten pel comerç local del nostre municipi!

Tots els negocis associats repartiran butlletes de 5 números, per participar a un regal de 3000€!

La persona que tingui la butlleta guanyadora podrà gastar amb el trasncurs d'una setmana aquests diners amb tots els negocis que estiguin associats, tant comerços, bars i restaurants, serveis... Podeu trobar tots els negocis associats a la nostra pàgina web.

Important, a les 24 hores caduca la butlleta i es tornarà a sortejar amb l'ONCE!

Podreu obtenir la vostra butlleta del 2 de Novembre al 6 de desembre!

Donar recolzament als nostres negocis té premi!

BUTLLETA ENTREGADA PEL NEGOCI : CAN FRANCESC

NÚMERO GUANYADOR

34488

Bases sorteig

 

1. La participació del sorteig serà del 2 de Novembre del 2022 al 6 de desembre del 2022.

2. El sorteig consta d’un gran lot dotat de 3000€ que la persona guanyadora podrà gastar en els negocis associats a l’Associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i d’Empuriabrava.

3. Per participar en el sorteig l’usuari ha de comprar/consumir en els comerços associats a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Com més compres realitzis al comerç local, més possibilitats es tindrà d'obtenir el premi. Es reparteixen butlletes amb 5 números cada una. El sorteig es farà el dia 6/12/2022, amb el sorteig de la ONCE i la persona participant ha de ser major d’edat.

4. El premi es recollirà a la seu de l'Associació de Comerciants i Empresaris el dia 10/12/2022 i s’haurà de gastar de el termini d’una setmana de l’12/12/2022 al 19/12/2022

5. El premi es intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu. El guanyador del premi podrà bescanviar-ho en vals regal i/o per productes/ serveis dels negocis associats.

6. Amb la seva participació al sorteig, autoritza a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, de penjar una fotografia/video a l'hora de l'entrega del premi, igual que el negoci que participa en la campanya.

7.  El sorteig  serà el dia 6/12/2022 amb el sorteig de l’ONCE, si a les 24 hores no surt la butlleta guanyadora, es tornarà a sortejar el 7/12/2022 amb el sorteig de l’ONCE. Si no surt la butlleta guanyadora, el premi quedarà desert. Es donarà a conèixer el número guanyador per les xarxes socials (Facebook i Instagram de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava), i a la pàgina web de www.castellocomerc.com

8. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava no es farà responsable en cas que el guanyador/a, fés mal ús de l'ordeni o incompleixi el que disposen les bases legals.

9. Per qualsevol dubte o reclamació contactar a l’e-mail castellocviu@gmail.com

10. Si no surt la butlleta guanyadora abans de les 24 hores, la butlleta estarà caducada. I si no surt la butlleta guanyadora, el premi quedarà desert.

11. La persona que obtingui la butlleta guanyadora, pot comunicar-ho al seu negoci de confiança o escriure per email a castellocviu@gmail.com.

12. El negoci associat que es beneficii del bescanvi del premi ha d’entregar la factura a l’email de castellocviu@gmail.com com a màxim el 24/12/2022

El premi no ha estat reclamat per part del guanyador per tant es considera desert.

bottom of page