top of page

Projecte de Locals Buits

Et presentem el projecte "Locals Buits".
Un somni fet realitat ... la nostra Seu!

I això és només el principi ...

S'inicia aquest projecte amb l'objectiu de reactivar els locals comercials que estan preparats per tenir activitat comercial,i que després d'un llarg periode amb la persiana baixada, els volem donar visibilitat.

Un local amb la persiana amunt, net i il·luminat té més possibilitats de ser llogat que un local que està amb la persiana baixada.

Amb la col·laboració dels propietaris i dels associats voluntaris, podem executar aquest projecte.

Properament tindreu + informació!

Tenim moltes novetats!!

WhatsApp Image 2021-10-05 at 12.17.51 (2).jpeg

Se inicia éste proyecto con el objetivo de reactivar los locales comerciales que estan preparados para tener actividad comercial, y después de un largo periodo con la persiana bajada, les queremos dar visibilidad.

Un local con la persiana arriba, limpio e iluminado tiene más posibilidades de ser alquilado que un local con la persiana bajada.

Con la colaboración de los propietarios y de los asociados voluntarios, podemos ejecutar éste proyecto.

Pronto vais a tener + información!

Tenemos muchas novedades!!

"Des de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava s’està portant a terme un projecte per reactivar els locals buits. La primera prova s’ha fet al centre històric on la seu d’aquesta entitat ha canviat d’ubicació gràcies a la col·laboració dels propietaris i el treball en equip dels associats. El nou local de l’associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava es troba situat al carrer Mestre Blanch. A l’anterior seu s’hi ha obert un supermercat. " EmpordáTV 07/10/2021

bottom of page