top of page

FIRA TARDOR

 A la primera edició de la Fira Tardor, que organitzem des l'Associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava i gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, podreu trobar una gran varietat dels negocis que té el nostre municipi.

Acompanyem aquesta fira, amb actuacions musicals, tallers i jocs adreçats per la mainada també.

Recolzem entre tots el comerç local.

Us hi esperem!

En la primera edición de la " Fira Tardor", que organizamos desde la "Associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava i la colaboración del " Ajuntament de Castelló d'Empúries", podréis encontrar una gran variedad de negocios que tiene nuestro municipio.

Encontraréis también en la feria actuaciones musicales para todas las edades, talleres y juegos dirigido a los/las niños/as.

Apoyemos entre todos el comercio local!

Os esperamos!

L’associació de comerciants organitza la Fira Tardor

Amb la tardor com a pretext i amb l’objectiu de continuar treballant per dinamitzar el comerç del municipi, l’associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava proposa una fira el proper diumenge 17 d’octubre de 10h del matí a les 19h de la tarda. Durant tota la jornada els comerços i establiments que hi participen, en total 14, exposaran i vendran els seus productes. Per tal d’amenitzar la fira també es faran tallers; degustacions de productes, concerts de música en directe, amb els grups Pelacanyes i MerKado Negro; i animació infantil amb en Patxecu. Aquesta és la tercera fira que promou l’associació de comerciants. La fira de Brocanters va ser la primera iniciativa de l’entitat, seguidament s’hi va sumar la fira de Nadal i ara arriba la Fira de Tardor a Empuriabrava amb l’objectiu de dinamitzar un cap de setmana més i atraure visitants a la marina. Cal recordar també que al llarg de l’any es porten a terme altres propostes com el vermut que aquest any va tenir lloc el mes de juny o el Súper Lot de Nadal. Des de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, s’anima a tothom a anar a passar el dia a la plaça de les Palmeres. (EMPORDÀ TV)

Èxit de la primera edició de la Fira Tardor

Aquest diumenge durant tot el dia hi ha hagut un gran ambient a la Plaça de Les Palmeres d’Empuriabrava. L’associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava hi ha organitzat la Fira Tardor. En aquesta primera edició hi han participat diferents negocis associats, tant de la marina com del centre històric. El visitant ha pogut gaudir dels productes de la Botigueta de la Judith, Tupperware Castelló, Soniquete Escuela de Danza y Flamenco, Nuel, Dissenys Wenzke 3D, KLEO CBD i InVoke CBD, Praliners GUy de Greef, Vedella dels Aiguamolls, Rafa Pesca, Showroom come tu mi vuoi. Confeccions Dolors, Flor- Essens, Reseau RB, Venelac, INMO Castelló i Garden Green. A banda de les parades dels comerciants el públic ha pogut gaudir de jocs de fusta gratuïts i inflables i atraccions al preu de 4€ tot el dia. I per si no n’hi havia prou des del migdia s’han ofert diverses actuacions en directe com la de Soniquete Escuela de Danza y Flamenco, el concert de Pelacanyes Rhythm & Blues Band, l’actuació de Jordi Patxeco amb animació infantil i per tancar la jornada el concert de Merkado Negro. Des de l’associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava estan molt contents de com ha anat aquest primera Fira de Tardor i ja pensen en donar-li continuïtat. El bon temps ha estat el gran aliat de la Fira Tardor ja que des del matí i fins a la seva cloenda ha estat un degoteig constant de gent passejant per aquest sector d’Empuriabrava.

Setmanari Empordà

bottom of page